zondag 17 december 2017

Sprong naar het westen

Ja we gaan het toch echt doen. Dieseltank is gevuld; Verstaging gecontroleerd, Olie gepijld; Bijna alle boodschappen zijn gehaald. Morgen nog uitchecken en de laatste verse spullen op de plaatselijke markt van Mindelo kopen. Dan kiezen we met het juiste tij mee het ruime sop naar het westen.

We hadden het idee om de vele Nederlanders die ons afgelopen weken waren voorgegaan te volgen naar Suriname maar bij het nakijken in de pilots en op internet zien we dat we verplicht zijn tegen gele koorts ingeent te zijn. Dat zijn we niet.  Waren ook oorspronkelijk niet van plan via Suriname te gaan. We richten onze koers nu op Grenada het zuidelijke eiland in de Carieb.

Onderweg proberen we onze positie via de sateliet telefoon op dit blog te plaatsen zodat degene die dat leuk vinden ons kunnen volgen. Let wel op!!!  dat als er we geen bericht plaatsen dit niet betekent dat er iets mis is alleen laat de techniek ons dan even in de steek. We zullen dan proberen om zsm alsnog een bericht te plaatsen.

Wij wensen iedereen alvast hele Fijne Feestdagen en een Gezond en ondernemend 2018

5 opmerkingen: