zondag 3 augustus 2014

Uitslapen en het vakantiegevoel weer terug

 

We horen af en toe al wat boten weg varen. Wij draaien ons nog een keertje om. Heerlijk geslapen na een paar lange dagen varen. Op ons gemak ontbijten. Vandaag blijven we op Vlieland. Als de buren om 9:30 uur vertrekken gaan we even op zij om weer aan te leggen. De havenmeester geeft aan dat we zo een betere ligplek voor vandaag krijgen toegezegd. Na een kop koffie komt hij ons melden waar we kunnen gaan liggen.

We leggen de boot op de plek en gaan het plaatstje oost-vlieland in. Niet alle winkels zijn open, het is zondag. We drinken op een terras met uitzicht op de wadden een kop koffie met een stukje appelgebak. Doen nog wat inkopen bij de supermarkt. Het is weer prachtig weer. De zon schijnt vol op.

Na een broodje en een handwasje en wat opruimen pakken we de zemkleding en een handdoek en gaan richting strand. Er staat net een beetje wind zodat het heerlijk vertoeven is. Er komen alweer een heleboel boten binnen varen. Er is van alles te zien op het water. We hebben ons vakantiegevoel weer helemaal terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten