dinsdag 9 januari 2018

Heerlijk genieten in de Carieb

Inmiddels liggen we al een week hier in de baai bij Bridgetown. John heeft wat reparatie klusjes uitgevoerd. Inmiddels weten we de supermarkt te vinden. Water kunnen we op de kant tappen met jerrycans. Daar kan ook de was uitgespoeld worden. Ons afval kunnen we ook kwijt op de kant.

Dit alles is soms wel een beetje stuntwerk want met de Dinghy de branding door het strand op gaat niet zo maar. Er gaat heel wat kracht uit van de golven. We doen dit dan ook steeds maar in ons zwemgoed. Vanmorgen brood kopen, de was uitspoelen, afvalwegbrengen en nog een paar flessen water vullen ging niet helemaal van een leien dakje. Aan land komen lukte nog wel redelijk maar toen weer wegkomen zonder dat de rubberboot omslaat met water, brood en schone was ging iets minder soepeltjes. Uiteindelijk lukte het om alles weer op de ankerplek te krijgen.

Verder vermaken we ons met zwemmen en John probeert wat filmpjes te maken van de mooie vissen die hier zwemmen. We zien ook Fregat vogels vliegen en soms drijft er een schildpad voorbij.
Het water is aangenaam warm en overdag is het zo'n 30 graden en als de zon er flink bij is dan soms nog iets warmer. Af en toe valt er een tropische regenbui maar voor je het weet ben je alweer opgedroogd.

We gaan ons beraden waarheen hierna en wanneer. Echt haast hebben we niet dus jullie horen weer van ons als we wat te vertellen hebben.

4 opmerkingen: