vrijdag 5 mei 2017

Verder met de voorbereidingen

De laatste weken gaan heel snel. Dit mede doordat er nu van alles tegelijk gebeurt. De boot zeilklaar maken en het huis leeg halen. Ondanks dat we al veel dozen naar de opslag hebben gedaan en de boot al redelijk gevuld is ligt er nog genoeg thuis om in te pakken. De opslag ruimte begint gestaag vol te raken.

Afgelopen weekend hebben we een echt klus weekend gehad. Op het voorzeil naar de watersport winkel in Muiderzand om nieuwe accus’s aan te schaffen. Het nieuwe reddingsvlot was binnen en verder hebben we nog wat losse zaken aangeschaft zoals gastenvlaggetjes voor Spanje en Portugal en een kaartleeslamp met roodlicht.

Onze zwemvesten zijn voorzien van nieuwe patronen en ook de koelkast compressor hebben we  vervangen. Deze stond al een tijdje op het kluslijstje met een vraagteken maar nu hij weer kuren vertoonde is deze toch ook maar vervangen. We kunnen het niet hebben dat we in de zonnige oorden geen koud biertje en wijntje hebben.

We verhuizen komende week definitief naar de boot om nog de laatste zaken in het huis af te sluiten waarna de overdracht aan de kopers plaatsvindt. Dat voelt nog steeds heel vreemd. Het huis waarin we toch 24 jaar hebben gewoond en onze kinderen zijn opgegroeid is niet meer ons thuis.

Onze Jack Russel  “Sil” mag gaan logeren bij mijn vriendin en haar gezin. De kinderen kijken al naar hem uit en we weten dan ook zeker dat hij zich daar gaat vermaken als wij er niet zijn.

Kortom ons vertrekdatum komt al rap in zicht. We hebben er echt zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten