donderdag 6 augustus 2015

Dagje natuur

 

De wind giert om de boot en het regent. We liggen prima aan de mooring en besluiten om nog een dagje in de natuur te blijven liggen.

Als we op staan is het gestopt met regenen en komt de zon er langzaam bij. We zitten achter de buiskap lekker uit de wind. Achter ons is een boot van het anker afgegaan en op een ondiep stuk terecht gekomen waardoor deze op zijn zij is komen te liggen. We aanschouwen bij het opkomen van het water hoe hij weer rechtop komt. De vogels scharrelen in de drooggevallen stukken naar voedsel. Een heerlijke rustgevende omgeving.

Er is een man die gisteren door de creek heen zeilt en dit vandaag weer doet tussen alle boten door. Een heel bijzonder gezicht.

20150806_18512120150806_18565320150806_185802

De Creek is een lastig deel om in te ankeren want de hele dag door komen boten die proberen te ankeren maar steeds op drift raken en uit eindelijk de creek weer verlaten. Als s’avonds een boot voor ons gaat ankeren en blijft liggen terwijl hij om zijn anker draait op de stroming vraagt John hem bij ons aan de mooring te komen liggen. We zitten er niet op te wachten dat we snachts opschrikken als hij tegen ons aan spoelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten