woensdag 29 juli 2015

Fowey bezoeken

 

John pompt de rubberboot op en we gaan het plaatsje bekijken. Het zijn kleine straatjes met engelse huisjes in allerlei kleuren. Er is een aquarium met lokaal gevangen zeedieren. Krabben, blauwe lobsters, hele grote aalen, zeesterren, kleine haaien…….van alles. Je durft niet te gaan zwemmen hier. ( daar is het ook nog steeds te koud voor) We kopen vlees bij de plaatselijke slager. Vanavond gaan we onze nieuw aangeschafte Cobb eens gebruiken. Deze staat al ongebruikt in de bakskist sinds we zijn vertrokken uit  Nederland.

Als we aan boord komen ligt er in de kuip een tasje met fudge en een kaartje van Stephen. De schipper van de Karana die gisterenmiddag achter ons is komen liggen. Hij gaat vandaag weer een haven verder.

Smiddags varen we de rivier in de rubberboot op. We hoopten hier nog meer mooie natuur te vinden maar er is een laad plek om klei te laden en er ligt een hollands vrachtschip aan de kade. Verder is er nog een pontoon waar je aan zou kunnen gaan liggen maar er is hier verder niet zoveel. We liggen met een prima uitzicht aan de mooring waar we nu liggen,

De rubberboot ruimen we weer op, morgen willen we weer verder varen. Dan gaan we onze Cobb eens uitproberen. De speciale steen die er bij zit is wat lastig aan te krijgen maar toen hij aan was ging het prima. Ik had ook nog een speciale fles wijn/ champagne gekregen bij mijn afscheid van mijn laatste project, die besluiten we vanavond te openen. Heerlijk is deze bij onze maaltijd. Dit is ons vakantie gevoel. Een prachtige avond met lekker eten.

20150729_200219

Geen opmerkingen:

Een reactie posten