donderdag 21 juni 2012

Iets meer dagen dan gepland in Uddevalla

 

We vertrekken richting Henan, tenminste dat is het plan.  Bij het wegvaren glijdt John uit op de steiger en komt heel hard op zijn rug terecht. Dit resulteert in een nachtje ziekenhuis, waar gelukkig blijkt dat het geen breuken of blijvend letsel is, en een wat langer verblijf in Uddevalla.

We logeren 1 nachtje in het “Riverside hotel” aan de overzijde van de haven. De crew van de Dutch Lady zijn tot en met dinsdagavond bij ons gebleven. Zij zijn een super geweldige steun voor ons en vooral mij geweest. Super!!!

Na het riverside avontuur zijn we weer aan boord gaan slapen. De eerste nacht wat onzeker de tweede nacht gaat het al beter. We bouwen de medicatie af en breiden de wandelrondjes steeds verder uit.

We brengen donderdagmiddag een bezoek aan het Bohuslans Museum. Het museum is gratis. Gelukkig maar want als we net 20 minuten binnen zijn wordt omgeroepen dat ze over 10 minuten gaan sluiten.

Morgen is het midsomerfest, dit wordt in heel zweden gevierd. Het touristenburo verteld dat er muziek en spellen zijn op het veld tegenover de haven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten