zaterdag 30 juni 2012

Projecten en weerzien Fiskebacksil

 

We hebben een sms ontvangen dat het onderdeel, overdrukventiel, voor de boiler is binnengekomen in Lysekil. We gaan daarom via de marina van lysekil naar Fiskebackskil.

Als we weer een plekje aan de steiger hebben gevonden douche ik de boiler leeg. John gaat aan het klussen. Al snel blijkt dat het niet de juiste maat is voor onze boiler. John maakt het orginele ventiel wat schoon en we moeten het er maar mee doen. Met een parker in de veer doet hij het wel. In Nederland maar verder prutsen.

In Malmon hebben we een internet modem gekocht die het echter nog steeds niet doet. Ook na navraag hoe Ina en Luuk het aan de praat hebben gekregen lukt het nog steeds niet. John conludeert dat we waarschijnlijk een modem hebben die kapot is of dat de simkaart niet juist is geprogrammeerd. Bij de plaatselijke supermarkt “ Tempo” proberen we een andere modem te bemachtigen maar helaas, ze hebben ze niet.

‘s avonds zetten we onze blogverhalen via de modem van Ina en Luuk op internet zodat het thuisfront ons weer enigzins kan blijven volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten