zondag 1 juli 2012

Na Onweer en regen volgt Zonneschijn

 

De lucht is nog steeds erg instabiel. Vanmorgen onweert het ook nog eens. De regen komt ook flink naar beneden. Als het rond half 10 weer een beetje droog lijkt te worden besluiten we naar Gullholmen te varen. Dit is maar een uurtje varen en dat is nog te doen ook al komen er nog een paar buien. Als we net los hebben gegooid komt de regen  inderdaad weer flink naar beneden. Het zicht wordt ook wat minder. We hebben dit stukje al gevaren en op de plotter kunnen we onze weg goed vinden.

Als we in Gullholmen aangelegd hebben komt de zon er weer bij en die blijft de verdere dag bij ons. Het wordt dus toch nog een heerlijke dag. Gullholmen is ook een leuk vissersdorpje waar je goed kan liggen. We hebben al snel weer een uitkijkpunt gevonden. Wel een beetje oppassen om naar boven te klimmen omdat het nog erg nat is van de stevige buien.

DSCN1578

We vinden ook een klein winkeltje waarin “ Mermaid” haar schilderijtjes gemaakt op tegeltjes, vaasjes etc verkoopt. Als herinnering kopen we een tegeltje.

DSCN1580

In de haven zitten ook weer kwallen. Ik probeer ze goed op de foto vast te leggen en John legt ze vast met de action cam. Ze zien er mooi uit maar zwemmen zit er niet in.

DSCN1583

‘s avonds kijken we bij Ina en Luuk nog een stukje van de finale van het EK en zien Spanje winnen van Italie met 4-0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten