vrijdag 6 juli 2012

Douchen zonder dweilen

 

Als eerste stappen we vandaag op de vouwfietsen om naar de watersportzaak in Fiskeback te fietsen. We weten de weg nu zodat we er een stuk sneller zijn. Tules omgewisseld en een stuk slang gekocht. John gaat als we terug op de boot zijn en een kop koffie hebben gedronken weer snel aan de slag. In een uurtje is het gefixed en kan er getest worden of de boiler functioneert.

DSCN1652

De boot lijkt deze dag wel een klusboot. Maar nu kunnen we weer lekker douchen, zonder erna 10 liter water op te dweilen, wat onderin de boot terecht kwam.

‘s Middags stappen we op de tram, net buiten het haventerrein, naar Gothenborg toe. In de tram hangt een automaat waar je een kaartje moet kopen. We krijgen het niet voor elkaar om er een ticket uit te krijgen dus reizen we maar zwart voor deze keer. In Gothenborg gaan we een hapje eten bij het stadsmuseet.

DSCN1653

We gaan even kijken in de haven “Lilla Bommen” deze ligt niet zo heel vol. De Viking ligt er afgemeerd. Deze viermaster is ingericht als restaurant en conferentiecentrum.

DSCN1654

We shoppen nog wat en gaan weer op de terugweg. We hebben niet zo heel veel cultuur gesnoven deze middag. Deze keer lukt het wel om met de creditcard een kaartje te kopen in de tram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten