dinsdag 24 juli 2012

Via Langeland naar Fyn

 

Gistermiddag zijn we vanuit Omo naar Lohals gezeild. We konden aan de wind oversteken en het laatste stukje op de motor varen om een plekje in de oude haven te zoeken. In de havengids stond dat het gehele havengebied was gerenoveerd dit blijkt alleen de kade en het sanitair te zijn. We liggen echter prima langszij een andere boot. Op de steiger heb je mooi uitzicht over de grote Belt. De zon geeft een mooie show weg bij het ondergaan met mooie kleuren.

2012-07-23 21.28.53

Vandaag op de motor naar Svendborg door een mooi stukje landschap tussen de eilanden Fyn en Tasinge door. In de stad gelegen aan een mooie steiger in de box. De temperatuur stijgt naar voor ons nieuwe hoogte deze vakantie. John gaat maar eens zijn hangmat uitproberen. Het ligt best lekker.

2012-07-24 12.51.11

We gaan de stad verkennen. Ons fototoestel heeft het op Omo begeven en met je telefoon foto’s maken lukt wel maar is toch een beetje behelpen. We slagen voor een een nieuw fototoestel en gaan dus weer naar hartelust foto’s maken van ons laatste stuk vakantie.

IMG_0004

Geen opmerkingen:

Een reactie posten