maandag 8 juni 2015

Dagje Cultuur

 

Als we aan het ontbijt zitten komt de havenmeester nerveus vragen of we wel een formulier van aankomst hebben ingevuld. Dat moet nl en dit moet hij faxen. Er is vandaag opname van de BBC voor het programma Crimewatch en wij zijn een mooi item. De Port Control wordt gecontroleerd of ze volgens beleid om terrorisme en drugsmokkel te voorkomen werken. Tijdens de koffie krijgen we de Border Control ook nog aan boord. Paspoorten laten zien en waar we vandaan zijn gekomen gisteren. Tja het logboek wordt netjes bijgehouden, geen probleem dus. We bieden de beste man een kop koffie aan. Later komt de havenmeester met het formulier terug niet alles is ingevuld. Graag aanvullen dus. Excuses escuses maar ondertussen wel ff invullen.

Op de Heuvel boven de haven ligt het Scarborough Castle, daar gaan we vandaag een kijkje nemen na alle controles te hebben doorstaan. We worden er ook maar lid van de English Herritage. We zullen wel meer cultuur gaan bekijken deze vakantie. Het is een prachtige dag en we zijn echt niet de enige toeristen die vandaag cultuur dag doen.

20150608_125737

We hebben prachtig uitzicht over de haven en de baai waarin Scarborough ligt. We genieten van een cappucino en echt engels gebak op deze prachtige plek.

20150608_135612

20150608_131148

Geen opmerkingen:

Een reactie posten