woensdag 17 juni 2015

Dagje Peterhead

 

We hebben heerlijk geslapen, genieten van ons ontbijt,ruimen de afwas van gisteren op en maken schoon schip binnen. John gaat ons melden bij de havenmeester. Het weer is vandaag voor het eerst echt minder. Wind en af toe regen. Na de koffie gaan we Peterhead bekijken.

Langs de baai loop een fiets/ wandelpad richting het centrum van het plaatsje. We gaan ergens koffie drinken met een echt engels gebakje. Het is een knus tentje de Cupcake ….We slaan nog wat proviand in bij de supermarkt. Als we teruglopen zet de regen door. 20150617_13430820150617_134636

Gisteren hadden we met het driekleuren licht wat storing op de Marifoon en AIS. John gaat op zoek naar het probleem. Het lijkt niet in de bedrading te zitten en soms is de storing er wel en soms niet. Hij kan het probleem niet echt vinden. Er zit een ledlamp in dat kan het probleem zijn….

Voor nu laten we het, misschien een gewone lamp er weer in zetten maar daarvoor moet John de mast in. Nu maar niet. Het is vandaag niet zo lekker weer om de mast in te gaan. We drinken nog een borrel aan boord bij de K’Dance. Morgen wordt nog een dagje Peterhead. De wind is erg ongustig pal tegen en kracht 4 tot 5 bft. Niet echt uitnodigend. 

20150617_200023

1 opmerking:

  1. Prorail had ook last van ledsein dat stoorde op de beveiliging
    Daan

    BeantwoordenVerwijderen