maandag 14 juli 2014

Windkracht 7 en zon

 

De wind giert aardig door de Augustburg fjord heen. We hebben heerlijk uitgeslapen. Als we opstaan is het gestopt met regenen. We verwachten vrienden in Denemarken waar we de komende weken mee opvaren. Zij zitten nu op het Kielerkanaal.

We besluiten om vandaag te blijven liggen. Achter de buiskap in de zon is het heerlijk. Gisteren hadden we een bakker gezien daar gaan we een gebakje halen voor bij de koffie.

Als de havenmeester over de steiger fietst en ons een vraag stelt over de stroom blijkt dit een hollander te zijn die al gerume tijd zijn boot hier heeft liggen en dus af en toe de havenmeester vervangt. We vragen naar een supermarkt en hoe het wassen werkt.

Voor de Wasmachine krijgen we de sleutel van een hok zodat ik een was kan draaien. Ondertussen gaan we op zoek naar de supermarkt. Het plaatsje blijkt vandaag iets levendiger en zelfs 3 supermarkten te hebben. Maar het blijft er erg rustig.

Na het eten de was in de droger, dit blijkt weer erg herkenbaar. Na 2 rondes de was verder aan boord gedroogt. Ging ook goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten